Voor professionals

EEN NIEUWE, AVONTUURLIJKE MARKT DIE COMMERCIELE KANSEN BIEDT AAN HORECAONDERNEMERS EN ANDERE FOOD PROFESSIONALS

Vegan is hip & happening

Vegan is hip & happening en tegelijk een blijvende verschuiving naar meer plantaardige voeding. Een nieuwe, avontuurlijke markt die kansen biedt aan horeca en andere food professionals.

Wil jij van jouw restaurant een vegan ‘hotspot’ maken?
Wij hebben wat feiten op een rijtje gezet:

55% van de Nederlanders eet 3 dagen of meer geen vlees
Nederland telt een snelgroeiende groep flexitariërs
Vooral millennials kiezen voor een plantaardig dieet en eten het meeste buiten de deur
Millennials, laat 20 begin 30, zijn de gasten die nu en in de toekomst bepalend voor je zijn

Ja, ik wil graag de mogelijkheden bespreken

Vegan gerechten zijn gunstig voor de winstmarge

Smaakvolle vegan gerechten met passie bereid zijn niet alleen onderscheidend maar ook nog eens gunstig voor je marge omdat de inkoopprijzen van vegan producten lager zijn, lang zo hard niet stijgen en de producten een langere houdbaarheid kennen.

Kortom! Gedreven door principes of uit een behoefte naar gezonde voeding zullen ook jouw gasten vaker kiezen voor een vegan gerecht. Hoe speel jij daar als horecaondernemer of bedrijfscateraar het beste op in? En kan je je menukaart deels aanpassen zonder ingewikkelde processen in je keuken?

Zelf aan de slag met vegan? Ik help je vanuit de missie dat in ieder restaurant minimaal drie inspirerende plantaardige gerechten op de kaart staan die een mooie toevoeging zijn op de al bestaande gerechten. De focus leg ik op volwaardige vegan gerechten die 100% dezelfde beleving geven aan jouw gasten als een traditioneel gerecht.

Mijn plan van aanpak? Wat kun je van mij verwachten?

Gezamenlijk met jou, als eigenaar én chef-kok, het gesprek aan gaan over het belang van vegan en de toegevoegde waarde voor je gasten
Vervolgens ontwikkel ik de gerechten die goed aansluiten bij de bestaande menukaart
Samen met de chef-kok bereiden en proeven we de gerechten in de keuken van jouw restaurant
De chef-kok kan hier uiteraard ook zijn eigen signatuur aan geven (denk aan de opmaak/plating, smaak nuances)
Een vermelding op de website dat gerechten van The Vegan Food Inspirator verkrijgbaar zijn in jouw restaurant
Een vermelding op mijn website en de mogelijkheid om via google maps toekomstige gasten te informeren over jouw restaurant
Optioneel:
De keukenbrigade krijgt training in de achtergrond over vegan voeding en lifestyle en de gerechten worden besproken en geproefd
De keukenmedewerkers en het bedienend personeel krijgen een hospitalitytraining zodat de gast die vegan wil eten op de juiste wijze geïnformeerd wordt en een mooie beleving en herinnering krijgt. Denk hierbij aan de drempel zo laag mogelijk maken, geef een puur chocolaatje bij de vegan cappuccino in plaats van het standaard roomboterkoekje
Test voor de schermen of de medewerkers de informatie goed beheersen, de gasten hierover juist informeren en de beleving klopt

“Hoe leuk is het als er voor iedereen iets bijzonders op de kaart staat? Gewoon gastvrij!”

— The Vegan Food Inspirator

Ontdek hoogwaardige plantaardige gerechten!

The Vegan Food Inspirator geeft je praktische tips, achtergrondinformatie over de vegan keuken en lifestyle en 6 recepten in het E-book ‘Hoe je jouw restaurant klaarstoomt voor een plantaardiger tijdperk’.

Download mijn GRATIS E-book over hogere omzet door vegan gerechten op de menukaart.

Download nu

De Vegan Nieuwsbrief

Contactgegevens

KvK: 72921196
Btw: NL002171961B58

Socials

In de Meet Vegan inspiratiesessies neem ik je mee in de avontuurlijke vegan keuken en leer je dat vegan eten lekker, inspirerend èn gezond kan zijn!
Copyright 2023 gemaakt door CustomerScope
Civas opledingen
Kosmeo Health
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram